Casa

El Buxaus - Una mica d'història

El Montseny va començar a ser poblat durant el segle XIV i per aquest motiu pensem que la masia d'El Buxaus fou construïda durant aquest període.

Durant l'epidèmia de la pesta negra probablement la masia va ser abandonada, ja que la vida a la plana era menys difícil que al mig del bosc, va passar a totes les masies de muntanya. 

A causa de l'abandonament durant els segles posteriors la part de l'entrada principal i de la cuina es van ensorrar, és un fet que es pot apreciar encara actualment a la façana de la casa. La reconstrucció la va fer un pagès procedent d'Occitània durant la segona meitat del segle XVIII, aquest pagès dona nom a la casa, el seu cognom era Buxaus.

Els nostres serveis:

La masia compta amb tots els serveis necessaris per oferir als clients una experiència única i inoblidable. A la planta baixa hi ha la sala d'estar i la biblioteca amb diferents ambients, ideals per fer tertúlia, jocs de sobretaula, lectura o, simplement descansar. Al pis de dalt trobareu les cinc habitacions de què disposa la casa. Sota el càdec mil·lenari, al costat de la masia, hi ha els menjadors i la cuina. Al jardí podeu gaudir d'una esplèndida piscina al costat d'un gran porxo amb ping-pong, i diferents espais amb taules i cadires. I naturalment, el nostre propi hort i el corral amb gallines.

Les habitacions d'El Buxaus:

Les habitacions d'El Buxaus estan equipades amb tot el necessari per gaudir d'una estada idíl·lica. Totes les habitacions han estat renovades i disposen de mobiliari rústic i confortable. Amb llum natural i vistes al paratge natural del Montseny que envolta la masia.