Entorn de la masia El Buxaus de La Muntanya

Descobreix el Montseny

Banys de Bosc

Situat  en un indret privilegiat, enmig d’un bosc exuberant  amb arbres centenaris i una gran varietat d’espècies característiques del Montseny, ara a El Buxaus et convidem a una experiència excepcional:

Una immersió sensorial i profunda en l’atmosfera d’aquest bosc. Un procés d’interiorització i potenciació dels nostres sentits per viure aquesta realitat amb més consciència i gaudir-la amb la màxima intensitat.

Diferents estudis a tot el món (recentment també a la Universitat de Barcelona),  estan demostrant els beneficis que aporten els anomenats “banys de bosc” tant en l'àmbit físic com psicològic i emocional:  millora del nostre sistema immunitari, capacitat de percepció, creativitat...

Fonts d'El Buxaus de la Muntanya

 

 

 

Als entorns d'El Buxaus de la Muntanya, trobareu fins a cinc fonts per refrescar-vos i descansar a l'ombra.

Salts d'aigua

 

 

Caminant pels voltants de la masia descobrireu diversos salts d'aigua, tot gaudint del so de l'aigua trencant contra les roques. I si us endinseu al bosc, descobrireu la fauna característica de la zona i per poca sort que tingueu podreu trobar bolets.

Excursions

 

 

Des de la masia hi ha un munt d'itineraris, molts d'ells senyalitzats, en mig d'una gran varietat de vegetació i fauna. Podreu aprendre noms de plantes, arbres, animals o simplement gaudir d'una bona passejada enmig de la natura.