El Buxaus

Façana principal

La Casa El Buxaus de la Muntanya

Una mica d'història de la masia rural

El Montseny va començar a ser poblat durant el segle XIV i per aquest motiu pensem que la masia d'El Buxaus fou construïda durant aquest període.

Durant l'epidèmia de la pesta negra probablement la masia va ser abandonada, ja que la vida a la plana era menys difícil que al mig del bosc, va passar a totes les masies de muntanya. 

A causa de l'abandonament durant els segles posteriors la part de l'entrada principal i de la cuina es van ensorrar, és un fet que es pot apreciar encara actualment a la façana de la casa. La reconstrucció la va fer un pagès procedent d'Occitània durant la segona meitat del segle XVIII, aquest pagès dona nom a la casa, el seu cognom era Buxaus.

La masia compta amb tots els serveis necessaris per oferir als clients una experiència única i inoblidable. A la planta baixa hi ha la sala d'estar i la biblioteca amb diferents ambients, ideals per fer tertúlia, jocs de sobretaula, lectura o, simplement descansar, amb una esplendida llar de foc. Al pis de dalt trobareu les cinc habitacions de què disposa la casa. Sota el càdec mil·lenari, al costat de la masia, hi ha els menjadors del nostre restaurant. Al jardí podeu gaudir d'una esplèndida piscina al costat d'un gran porxo amb ping-pong, i diferents espais amb taules i cadires. I naturalment, el nostre propi hort i el corral amb gallines.

Els nostres serveis

Les habitacions d'El Buxaus:

Les habitacions d'El Buxaus estan equipades amb tot el necessari per gaudir d'una estada idíl·lica. Totes les habitacions han estat renovades i disposen de mobiliari rústic i confortable. Amb llum natural i vistes al paratge natural del Montseny que envolta la masia.

El Buxaus- Un poco de Historia

El Montseny se pobló durante el siglo XIV, este hecho nos hace pensar que la Masía El Buxaus fue construida durante este periodo.

Durante la epidemia de la peste negra probablemente la masía fue abandonada, la vida era muy difícil en el monte, y sus habitantes las abandonaron para ir a los pueblos.

Debido al abandono durante los siguientes siglos, la parte de la entrada principal y de la cocina se derrumbaron, es un hecho que todavía se puede apreciar actualmente en la fachada de la casa. La reconstrucción la hizo un campesino procedente de Occitania durante la segunda mitad del siglo XVIII, que dio nombre a la Casa.

Casa rural ubicada al cor del Monseny: casa rural El Buxaus de la Muntanya.

Nuestros servicios:

La masía cuenta con todos los servicios necesarios para ofrecer a sus clientes una experiencia única e inolvidable. En la planta baja se encuentra la sala de estar y la biblioteca con diferentes ambientes, ideales para hacer tertulia, juegos de sobremesa, lectura o, simplemente descansar, con una esplendida chimenea. En el piso de arriba encontrará las cinco habitaciones de las que dispone la casa. Bajo el enedro milenario, junto a la masía, están los comedores de nuestro restaurante. En el jardín puede disfrutar de una espléndida piscina junto a un gran porche con ping-pong, y diferentes espacios con mesas y sillas. Y por supuesto, nuestro propio huerto y el corral con gallinas.

Las habitaciones de El Buxaus:

Las habitaciones de El Buxaus están equipadas con todo lo necesario para disfrutar de una estancia idílica. Todas las habitaciones han sido renovadas y disponen de mobiliario rústico y confortable. Con luz natural y vistas al paraje natural del Montseny que rodea la masía.